Изборник Затворити

КОСОВСКА МИТРОВИЦА: ПОЧЕО СЕМИНАР ЗА ПРЕДСЕДНИКЕ СИНДИКАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА

За председнике синдикалних организација, који су у саставу Синдиката управе Србије, јутрос је почео програм синдикалне едукације „Јачање положаја запослених у органима управе Србије“.

Циљ семинара је да се члановима синдикалних организација, кроз адекватне и актуелне теме, омогући да се информишу и унапреде знања и вештине потребне у свакодневном синдикалном раду, као и да се ближе упознају са поднетим иницијативама Синдиката управе Србије у циљу јачања и унапређења материјалног положаја запослених у органима локалне самоуправе.

О материјалном положају запослених у органима управе Србије, иницијативама Синдиката управе Србије за измену уредби и Закона о платама у државним органима и јавним службама, те и потребним изменама Закона о раду говориће председник Слађан Бобић, секретар Већа СССС Зоран Михајловић и правница СССС Нађа Гојовић. Семинар за чланове Синдиката управе Србије са територије Косова и Метохије одржава се у Средњој техничкој школи „Михаило Петровић- Алас“ у Косовској Митровици.

ПРЕУЗМИ:

Позив на семинар

Програм рада