Изборник Затворити

САСТАНАК ОДБОРА СИНДИКАТА УПРАВЕ ЗА МАЧВАНСКИ ОКРУГ

У Богатићу је 31. марта 2023. у свечаној сали Општине одржан Окружни одбор Синдиката управе Србије. Састанку су присуствовали председник Синдиката Слађан Бобић, секретарка Јелена Арбутина, председник Окружног одбора Милан Лукић ( Крупањ ), као и председници синдиката ЈЛС: Снежана Новаковић ( Шабац ) и њена заменица Драгана Угљешић, Миланка Станојевић ( Владимирци ) са заменицом Драганом Крзнарић, Славка Ђенић ( Коцељева ), Младен Перић ( Мали Зворник ), Предраг Јуришић ( Богатић ) са замеником Златком Вуковићем и секретарком Маријом Ђурђевић.

Састанку су присуствовали Председник Већа ССС у Шапцу Драган Митрић и помоћник председника општине Богатић Матија Миловановић.

Председник Бобић је присутне известио о активностима Синдиката, поднетом захтеву за увећање основице зарада за 28 одсто, с обзиром на то да су упркос мишљењу Социјално економског савета и упркос инфлаторним кретањима плате увећане свега 12,5 одсто. Он је још рекао да је поднет и захтев за увећање коефицијената за обрачун зарада, као и да је одржан састанак са министром финансија.

О чему је све било речи на овом састанку могуће је прочитати у ЗАПИСНИКУ (klikni ovde), који је сачинила секретар Окружног одбора Марија Ђурђевић.