Изборник Затворити

СЕКЦИЈА МЛАДИХ

Учесници Пројекта "Rights at Work, Work on Rights" из Синдиката управе Србије

  1. Мила Левајац, Републички органи управе
  2. Славица Леванов, Републички органи управе
  3. Јован Думић, Пореска управа Србије

ПОТПИСАН МЕМОРАНДУМ О САРАДЊИ НА ПРОЈЕКТУ "Rights at Work, Work on Rights" u Beogradu, 12.12.2018. godine

Memorandum možete preuzeti OVDE

Млади Синдиката управе Србије учествовали у припремним активностима за спровођење пројеката „Rights at Work, Work on Rights“

              Развојни центар за младе угостио је 12 – 14. октобра 2018. представнике Синдиката управе Републике Србије, Синдиката управе Републике Српске, Синдиката управе и правосуђа Црне Горе и Синдиката УПОЗ Македоније у склопу консултација и предприпремних активности за спровођење пројекта „Rights at Work, Work on Rights“, чији се почетак најављује за 15. новембар 2018.

                 Имајући у виду да је ово једна од првих регионалних иницијатива која спаја омладински и синдикални сектор, састанак је имао за циљ да присутнима приближи пројектно функционисање, те све компоненте пројекта чије је спровођење пред нама. У наредном периоду очекује се и иницијални састанак пројектног тима у ширем саставу, који ће спојити укључене синдикате за невладиним организацијама – партнерима на пројекту, као и  Свеучилиштем из Ријеке, као представником академске заједнице. 

Пројекат је подржан у склопу Ерасмус+ програма, KA2 – Capacity Building in the Field of Youth/Western Balkan Window и више информација о истом следи средином новембра.