Изборник Затворити

КОСОВСКА МИТРОВИЦА: СИГУРНО ЈЕ ДА ПОСТОЈЕ НАЧИНИ ЗА БОЉУ САРДЊУ СИНДИКАТА И ЛОКАЛНИХ ВЛАСТИ

Председник Синдиката управе Србије, Слађан Бобић, у пратњи секретара Савеза самосталних синдиката Србије ( СССС ) Зорана Михајловића и стручне сараднице Нађе Гојовић, посетили су данас локалну самоуправу Косовска Митровица. 

Председник Привременог органа општине Косовска Митровица Иван Запорожац, захвалио се на посети истакавши важност оваквих састанака за унапређење рада локалне самоуправе: „Локална власт препознаје потребу за континуираним дијалогом и заједничким радом на решавању свих проблема који нас окружују. Само кроз сарадњу са синдикатима можемо постићи одржива решења која ће унапредити квалитет живота наших грађана“ , рекао је Запорожац.

Бобић је изразио задовољство што је имао прилику да директно разговара са представницима локалне самоуправе и нагласио важност синергије између синдиката и локалних власти.

Циљ његове посете је био да се упозна са локалним изазовима, размени искуства и пронађе начине за бољу сарадњу између синдиката и локалних власти. Састанку су још присуствовали: председник ССС КИМ Зоран Јевтић, председник општинског синдиката Ненад Радовић и чланови општинског већа.